این دوره شامل سرفصل های :
- توانایی كشیدن و تقسیم غذا
- توانایی تهیه اردور ( اشتها آور )
- توانایی تهیه انواع خورشت ها
- توانایی تهیه انواع سوفله سبزیجات
- توانایی تهیه انواع كوكتل وكاناپه گرم و سرد
- توانایی تهیه انواع كاری ها
- توانایی تهیه انواع ته چین
- توانایی تهیه انواع كباب ( برگ ، كوبیده و تركی )
- توانایی تهیه انواع كتلت
- توانایی تهیه كشک بادمجان
- توانایی شرح كردن انواع گوشت قرمز و سفید در فر
- توانایی آموزش ضمن كار
- توانایی بكارگیری ضوابط ایمنی و بهداشت كار در محیط كار
کارآموزان بعد از اتمام دوره جهت دریافت مدرک بین المللی فنی و حرفه ای معرفی به آزمون میشوند ، این مدرک برای اخذ وام و جواز کسب و … قابل بهره برداری میباشد .
دیدگاهها
پاککردن فیلترهاهیچ دیدگاهی برای این دوره نوشته نشده است.