این دوره شامل سرفصل های :
- سازماندهي و تجزيه و تحليل تشكيلات هتل
- برقراري ارتباط مؤثر با ميهمانان و مشتريان هتل
- طراحي و تنظيم منوي كافي شاپ هتل
- كاربرد ظروف ، تجهيزات و وسايل پذيرايي در كافي شاپ
- تهيه و سرو نوشيدني هاي گرم
- تهيه و سرو انواع دسر
- تهيه و سرو انواع هات چاكليت ، گلاسه ، ميلك شيك و اسنك
- اجراي طرح هاي افزايش ميزان فروش در كافي شاپ
- نگهداري و بهداشت مواد غذايي در كافي شاپ هتل
کارآموزان بعد از اتمام دوره جهت دریافت مدرک بین المللی فنی و حرفه ای معرفی به آزمون میشوند ، این مدرک برای اخذ وام و جواز کسب و … قابل بهره برداری میباشد .
دیدگاهها
پاککردن فیلترهاهیچ دیدگاهی برای این دوره نوشته نشده است.