این دوره شامل سرفصل های :
- بكارگيري تعاريف و مفاهيم تشريفات
- برقراري ارتباط كلامي و غير كلامي در تشريفات مجالس
- بكارگيري قوانين و مقررات در تاسيس دفاتر تشريفات و تالارهاي پذيرايي
- هزينه يابي و مديريت مالي در جشنها و مجالس
- برنامه ريزي و اجراي جشن ها و تشريفات
کارآموزان بعد از اتمام دوره جهت دریافت مدرک بین المللی فنی و حرفه ای معرفی به آزمون میشوند ، این مدرک برای اخذ وام و جواز کسب و … قابل بهره برداری میباشد .
دیدگاهها
پاککردن فیلترهاهیچ دیدگاهی برای این دوره نوشته نشده است.