📌 این دوره شامل سرفصل های :
- طراحی و احداث واحد پرورش قارچ
- تامین تجهیزات و ابزار
- تهیه بذر و انتخاب رقم مناسب
- تهیه کمپوست
- تلقیح کمپوست و بذرزنی
- تهیه خاک پوششی و ضد عفونی آن
- آماده سازی سالن پرورش
- نگهداری از بسترهای قارچ
- کنترل بیماریها و آفات مهم قارچ دکمه ای در سالن پرورش
- برداشت قارچ
- نگهداری و بازاریابی محصول پس از برداشت
📌 کارآموزان بعد از اتمام دوره جهت دریافت مدرک بین المللی فنی و حرفه ای معرفی به آزمون میشوند ، این مدرک برای اخذ وام و جواز کسب و … قابل بهره برداری میباشد