سرآشپز کل آشپزخانه و قنادی های هتل

دوره آموزشی سرآشپز کل آشپزخانه و قنادی های هتل در رشته هتلداری  یکی از محبوب ترین دوره های این شاخه میباشد.

ما در آموزشگاه فنی و حرفه ای بوستان این نیاز را سنجیده ایم و دوره سرآشپز کل آشپزخانه و قنادی های هتل را زیر نظر اساتید مجرب و با دانش به صورت تئوری و عملی در کارگاه های مجهز برگزار مینماییم.

شرایط و ویژگی های این دوره

حداقل سن

14 سال

محل برگزاری

رشت، خ سعدی، سه راه معلم

پشتیبانی بعد از دوره

دارد

شناسه دوره: 1714 دسته:

7.980.000 تومان

برای ثبت نام تماس بگیرید

این دوره شامل سرفصل های :

  1. توانايي تجهيز و طراحي آشپزخانه
  2.  توانايي برنامه ريزي محيطي
  3.  توانايي مديريت توليد
  4.  توانايي شناخت انواع شيريني و دسرها
  5.  توانايي بكارگيري ضوابط ايمني و بهداشت كار در محيط كار

کارآموزان بعد از اتمام دوره جهت دریافت مدرک بین المللی فنی و حرفه ای معرفی به آزمون می‌شوند ، این مدرک برای اخذ وام و جواز کسب و … قابل بهره برداری میباشد .

سایر دوره های مرتبط

نظر شرکت کنندگان

0 بررسی
0
0
0
0
0

هیچ دیدگاهی برای این دوره نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “سرآشپز کل آشپزخانه و قنادی های هتل”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *