این دوره شامل سرفصل های :
- بررسي طرح توجيهي و اقتصادي پرورش زنبور عسل
- بررسي گونه ها و نژادهاي زنبور عسل
- بررسي ساكنين كندو و ارزيابي وضعيت كلوني
- استفاده از وسايل و ابزار آلات زنبورداري
- تثبيت برگ آج موم و شان در قاب
- تكثير كندوهاي زنبور عسل
- ادغام کردن کندو ها
- بررسي محيط هاي مورد بهره برداري زنبور
- مديريت بيماري ها و آفات زنبور عسل
- مديريت در پرورش و نگهداري زنبور عسل
- برداشت محصولات
- بازاريابي و فروش محصولات
کارآموزان بعد از اتمام دوره جهت دریافت مدرک بین المللی فنی و حرفه ای معرفی به آزمون میشوند ، این مدرک برای اخذ وام و جواز کسب و … قابل بهره برداری میباشد.
دیدگاهها
پاککردن فیلترهاهیچ دیدگاهی برای این دوره نوشته نشده است.