این دوره شامل سرفصل های :
- استفاده از محیط مناسب میز آرایی در هتل
- استفاده ازوسایل مناسب میز آرایی
- استفاده از رنگهای مناسب در میزآرایی هتل
- كاربرد لوازم و ملزومات پذیرایی در میزآرایی هتل
- تزئین انواع غذا و نوشیدنی
- بکارگیري آداب معاشرت در میز آرایی هتل
کارآموزان بعد از اتمام دوره جهت دریافت مدرک بین المللی فنی و حرفه ای معرفی به آزمون میشوند ، این مدرک برای اخذ وام و جواز کسب و … قابل بهره برداری میباشد .
دیدگاهها
پاککردن فیلترهاهیچ دیدگاهی برای این دوره نوشته نشده است.