این دوره شامل سرفصل های :
- انتخاب محل و مكان مناسب جهت پرورش مرغ گوشتی
- بررسی ويژگی های زيستی مرغ
- بررسی انواع جايگاه ها و نصب تجهيزات در جايگاه پرورش مرغ گوشتی
- آماده سازی سالن جهت پرورش مرغ گوشتی
- جوجه ريزی در جايگاه جهت پرورش مرغ گوشتی
- تغذيه مرغ گوشتی در طول دوره پرورش
- بررسی بيماری های طيور و نحوه درمان آنها
- بهره برداری و ارسال طيور به كشتارگاه
- بكارگيری فرآيند پرورش در طول دوره
- تحليل و برآورد اقتصادی پرورش مرغ گوشتی
کارآموزان بعد از اتمام دوره جهت دریافت مدرک بین المللی فنی و حرفه ای معرفی به آزمون میشوند ، این مدرک برای اخذ وام و جواز کسب و … قابل بهره برداری میباشد.
دیدگاهها
پاککردن فیلترهاهیچ دیدگاهی برای این دوره نوشته نشده است.