این دوره شامل سرفصل های :
- توانایی تشخیص عوامل موثر در کار
- توانایی پیشگیری از حوادث و رعایت اصول ایمنی و بهداشت
- توانایی طبقه بندی انواع مرغان
- توانایی بکارگیری روش های نگهداری طیور
- توانایی نحوه استفاده از آبخوری ها و دانخوری ها
- توانایی آماده سازی سالن های پرورش طیور
- توانایی انجام عملیات تغذیه طیور
- توانایی نحوه بکارگیری جنبه های بهداشتی در پرورش
- توانایی تشخیص و پیشگیری بیماری های رایج در طیور
- توانایی بازاریابی گوشت و تخم مرغ تولید شده
- توانایی انجام عملیات جوجه کشی به روش طبیعی
- توانایی نحوه کار با انواع ماشین های جوجه کشی
- توانایی انجام عملیات بهداشتی در سالن های جوجه کشی
- تونایی نحوه حمل و نقل جوجه
کارآموزان بعد از اتمام دوره جهت دریافت مدرک بین المللی فنی و حرفه ای معرفی به آزمون میشوند ، این مدرک برای اخذ وام و جواز کسب و … قابل بهره برداری میباشد.
Mona norestani –
ممنون از مدیریت و پاسخگویی خوبتون👌🏼
Mona norestani –
پاسخگویی عالی👏🏻