این دوره شامل سرفصل های :
- بررسي ويژگي هاي بلدرچين جهت پرورش
- انتخاب سالن پرورش و تجهيزات مربوطه
- اجراي عمليات جوجه كشي بلدرچين
- مديريت پرورش بلدرچين
- تهيه جيره غذايي مناسب براي بلدرچين
- جلوگيري از بروز بيماريها و كنترل گله آلوده
- كشتار بهداشتي و بسته بندي لاشه و ارسال تخم ها به بازار
کارآموزان بعد از اتمام دوره جهت دریافت مدرک بین المللی فنی و حرفه ای معرفی به آزمون میشوند ، این مدرک برای اخذ وام و جواز کسب و … قابل بهره برداری میباشد.
دیدگاهها
پاککردن فیلترهاهیچ دیدگاهی برای این دوره نوشته نشده است.